❤️ Despre noi ❤️
Într-o lume în care miraculosul a rămas prins doar în cărțile de poveşti, echipa noastră îşi propune să demonstreze că, doar atunci când crezi în propria magie, poți înfăptui lucruri mărețe.

Inorog este o tânără echipă de robotică, ai cărei membri - mentori, profesori şi elevi ai Colegiului Național „Gh. R. Codreanu” din Bârlad - au în comun ambiția nemăsurată, pornind în aventura cunoaşterii acestui vast domeniu. Cu toții am răspuns afirmativ provocării lansate de BRD First Tech Challenge, aceea de a forma o echipa unită, funcțională, fondată pe încredere, corectitudine şi cooperare, cu scopul final - de a construi roboți.

Pentru că nu am ajuns încă la un stadiu de perfecțiune echivalent cu cel al unui inorog (şi, sincer, nici nu ne-am propus asta), suntem conştienti de faptul că putem întâlni pe parcurs obstacole. Astfel, de fiecare dată cand ne simțim descurajați, ne aducem aminte de povestea din spatele echipei. Secretul pentru a vedea un inorog este să credem în forțele proprii, în succesul echipei şi să lucram impreună.

Pe lângă respect, colegialitate şi excelență, o altă valoare pe care o promovează echipa noastră este creativitatea. Vrem să fim originali în tot ceea ce facem, iar asta ne motivează să lucram în cadrul echipei, atât pentru succesul acesteia, cât şi pentru dezvoltarea noastră individuală. Ne dorim ca, pe parcursul competiției, să ne facem remarcați, țintind cât mai sus, să câştigăm experiență, să învățăm cât mai multe lucruri noi şi să legăm prietenii. Căci doar prin ambitie şi încredere în propriile forțe putem vedea un inorog.


🏆 Reușite


🐲

Finalist Alliance, 1st Team selected

Velocity's Demo, Brăila

🥉

#3 Concept și design robot

Regională 2020, Iași

🦄 Inorogi


Miruna
Leader
Card image
Teodora
Co-leader
Card image
Tudor
Membru
Card image
Ana-Maria
Membru
Card image
Anda
Relații publice
Card image
George
3D
Card image
Diana
Relații publice
Card image
Bianca
Relații publice
Card image
Alex
Mecanică
Card image
Erik
Voluntar
Card image
Dragoș
Software
Card image
Ștefan
3D
Card image
Iulia
Relații publice
Card image