Inorog

FIRST Tech Challenge

Competiția BRD First Tech Challenge Romania s-a lansat pe 3 octombrie 2016 la First Tech Challenge Hub, parteneriat încheiat între Universitatea Politehnică din București și asociația Nație prin Educație.

Concursul FTC este doar partea mediatizată și luminată de reflectoare, pe când comunicarea dintre echipe, prieteniile strânse care se leagă l, munca depusă pentru construirea și programarea robotului, a proiectării pieselor, a tot ceea ce ține de PR, organizare, social media, materiale publicitare sau chiar discursuri scrise și susținute pentru cei interesați sunt în spatele acestuia, dar la fel de bine punctate de către jurați.

Echipele care se înscriu și spun “START” acestei provocări trebuie să construiască un robot care se încadrează în tema globală, stabilită de FIRST International și să scrie un caiet tehnic în care să își povestească experiențele, trăirile, chiar și lucrurile mai putin plăcute pe care le-au întâmpinat, arătând astfel implicarea lor în proiect.

Atât în etapa regională, cât și în cea națională, echipele au de trecut mai multe probe pe baza temei date. În funcție de premiile și punctajele obținute, acestea se califică sau nu mai departe. Acest concurs aduce cu el multe oportunități unice în viață care merită toate eforturile făcute! O provocare de nerefuzat care prezintă câte ceva pentru fiecare.